Word jij meter of peter?

Word meter/peter

De kosten voor de verzorging en medische behoeften van asieldieren kunnen snel oplopen. Dankzij de extra steun van onze peters en meters kunnen we operaties bekostigen en speciale voeding aanschaffen voor de dieren die in ons asiel verblijven. Als peter of meter help je de asieldieren die in jouw hok zijn ondergebracht.

Jouw Voordelen

Je kan alle dieren in het hok waar je meter of peter van bent extra ondersteunen. Hieronder vind je een overzicht van wat jij hiervoor in ruil krijgt.

  • Op jaarbasis krijg je dan een overzicht van de dieren die in "jouw" hok zijn opgevangen en verzorgd.
  • Daarnaast ben je ook automatisch lid van onze organisatie en ontvang je onze 6-maandelijkse brochure boordevol updates over onze werking en onze asieldieren. 
  • Je kan bovendien tijdens onze openingsuren onze honden even komen uitlaten.
  • Of in onze leefruimtes katten socialiseren met snoepjes of hun lievelingsspeeltjes.
  • Voor de nieuwjaarsperiode ontvang je ook een set wenskaarten waar onze viervoeters schitteren in een winters decor en een kalender voor het nieuwe jaar.
  • En sindskort is er ook een gesloten WhatsAppgroep waar we extra content delen over onze asieldieren.

Kortom: als meter of peter kan je onze asieldieren nog beter leren kennen en help je rechtstreeks mee aan het welzijn van de tijdelijke bewoners van je hok.

Word meter/peter

Hoe word je meter/peter?

Je wordt peter of meter voor 125 euro per jaar. Storten kan op het ING rekeningnummer BE40-3900-2460-0063, met vermelding van ‘peter/meterschap’, vergezeld van jouw adres. We sturen je dan snel je lidkaart op. Of je kan het online doen via onderstaande link. 

Ook voor bedrijven

Wist je dat je met jouw bedrijf ook meter/peter kon worden van één van onze viervoeters? Misschien koppelen we een leuke teamwandeling aan met jullie gekozen hond of een playdate in de leefruimte van de katten.

Meer informatie