Hoe kan je steunen met jouw bedrijf

Steun met een bedrijf

Als bedrijf kan je op verschillende manieren ons asiel en onze dieren steunen. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Steun met een bedrijf

Kom op teambuilding

Wil jij je met jouw bedrijf inzetten voor het welzijn van de Gentse honden en katten? Ben je nog op zoek naar een viervoetige mascotte?

 We bieden verschillende activiteiten aan die we samen kunnen plannen en aanpassen naar de specifieke behoeften van jouw bedrijf. We bekijken samen, aan de hand van jullie timing, wat mogelijk is. 

Onze teambuilding activiteiten zijn niet alleen leuk en bijzonder, maar ook leerzaam en zinvol. Het is een unieke ervaring waarbij je als team samenwerkt en bijdraagt aan het welzijn van onze dieren.

Mail ons

Steun met een bedrijf

Word sponsor

Voor organisaties die het dierenasiel op een gestructureerde manier willen ondersteunen, bieden wij een op maat gemaakte sponsorformule aan.

Mail ons

Steun met een bedrijf

Adverteer in ons Zesmaandelijksboekje

In ons halfjaarlijks boekje bieden we advertentieruimte aan partners die onze dieren financieel willen ondersteunen in ruil voor een advertentie. Heb je interesse of vragen hierover? Mail ons gerust.

Mail ons

Steun met een bedrijf

Word meter/peter

Wist je dat je met jouw bedrijf meter/peter kan worden van één van onze dieren? Hiermee steun je een dier financieel en geef je deze hond of kat tegelijkertijd een stem.

Mail ons

Steun met een bedrijf

Hoe nog steunen?

Wil je nieuwe productfoto's met asieldieren of wil je een inzamelactie organiseren met jouw bedrijf? Voor andere ideeën mag je ons contacteren via mail: communicatie@dierenasielgent.be

Mail ons