Word lid

Word lid

Voor een kleine jaarlijkse donatie kan je lid worden en ons enorm helpen! 

Met de opbrengst van de lidgelden kunnen we eten, medicatie en dekentjes kopen voor onze dieren. Jouw steun zorgt ervoor dat onze dieren de beste zorg en liefde krijgen die ze verdienen. Samen kunnen we echt een verschil maken in hun leven. Word vandaag nog lid en sluit je aan bij onze missie om voor dieren te zorgen!

Leden krijgen twee keer per jaar een infobrochure met uitleg over onze werking, onze huidige bewoners, en onze evenementen. Hoe meer leden, hoe luider onze stem. Jouw lidmaatschap helpt Dierenasiel Gent bij sensibiliseringswerk! 

Kies een lidmaatschap

Student

Als student betaal je 15 euro per kalenderjaar (op vertoon van een geldige studentenkaart).

Gewoon lid

Voor een individuele lidkaart betaal je 20 euro per kalenderjaar.

Familiekaart

Gezinnen (woonachtig op hetzelfde adres) kunnen bij ons een gezinskaart aankopen voor 35 euro per kalenderjaar. Alle gezinsleden die minstens 16 jaar zijn, kunnen dan wandelen met dezelfde lidkaart. Elk gezinslid moet dan wel het wandelreglement lezen en ondertekenen.

Lid voor het leven

Wist je dat je levenslang lid kon worden? Dit kan voor een bedrag van 1500 euro. Met deze steun help je heel wat dieren in ons asiel. Hieronder zie je nog enkele van jouw lidmaatschap als 'lid voor het leven'

  • Uitnodigingen op evenementen voor sponsors, peters- en meters
  • Regelmatige berichtgeving via de peter- en meterwhatsapp-groep
  • Jaarlijkse rondleidingen in het dierenasiel
  • Vermelding van naam in vitrinekast aan de inkom
  • Ontvang jaarlijks wenskaarten en een kalender

 

Word lid

Hoe word je lid

Het lidgeld kan je storten op onze rekening BE40-3900-2460-0063, met vermelding van de keuze van jouw lidmaatschap en jouw adres. We sturen dan snel je lidkaart op.

Je kan ook ter plaatse betalen (tijdens de openingsuren) of via onderstaande link.