Dierenasiel

Steun ons

Een vzw zoals de onze kan niet bestaan zonder jouw steun.
Er zijn verschillende mogelijkheden om ons te steunen. Zo kan je lid worden, of ons helpen met kleine of grote giften. Je kan ook peter of meter worden van een dierenhok.

Misschien wil je ons opnemen in je testament? Lees hier hoe je een legaat of schenking kan doen.

Ook bedrijven kunnen bij ons terecht.

Word lid

Voor een kleine jaarlijkse donatie ben je lid en help je ons enorm! Met de opbrengst van de lidgelden kunnen we eten, medicatie en dekentjes kopen voor onze dieren.

Help ons met een gift

Zelfs het kleinste beetje helpt. Geef ons een vrijblijvend bedrag naar keuze en help onze dieren. Vanaf 40 euro kunnen we je een fiscaal attest bezorgen. Zo ontvang je maar liefst 60% van je donatie terug in belastingsvermindering! Alle giften worden gebruikt voor de verzorging van de dieren, voeding, medicatie enz.

Word peter/meter

Wilt u het asiel een extra duwtje in de rug geven? Dit kan door een peter- of meterschap aan te gaan.

Testament / Legaat

Misschien wil u ons wel helpen via uw testament met een legaat of een schenking? Testamentaire legaten en schenkingen zijn samen met vrijwilligerswerk bijzonder belangrijk voor het verder kunnen vervullen van ons maatschappelijk doel, en voor de verder zetting in de toekomst van onze opdracht voor dierenopvang en verzorging. Het is onder meer dankzij legaten en schenkingen dat ons asiel ononderbroken heeft kunnen functioneren.

Ook voor bedrijven

Heb je nog vragen?

Check onze veelgestelde vragen. Begrijp je nog iets niet? Of heb je zelf een idee hoe ons te steunen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We zitten graag met je samen. Bel 09 222 53 03 of mail naar info@dierenasielgent.be.

Help mee

Kan je ons niet financieel steunen?
Misschien kan je dan wel op een andere manier helpen. We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers.

Wist je dat...

... ons asiel al bestaat sinds 1897 en door niet minder dan de zus van Cyriel Buysse werd opgericht?
Lees meer over ons en onze visie