Dierenasiel

Dries

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2017-06-23

Dries is een pittige kater die werd opgehaald via een vangactie voor zwerfkatten. Hij is heel bang van mensen, dit uit zich met het nodige blazen, grommen en uithalen. Het is zeker niet onmogelijk om hem nog te socialiseren. Er zal hiervoor echter een stevige portie tijd en geduld noodzakelijk zijn.

We vermoeden dat Dries door zijn leven als zwerfkat wel graag terug naar buiten zou willen gaan. Het is uiteraard belangrijk dat hij eerst een langere tijd binnen gehouden wordt tot hij vertrouwen heeft in zijn nieuwe omgeving én baasjes. Hij zal zich vermoedelijk niet snel laten aaien of benaderen, maar dit kan met de tijd wel nog komen.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Dries zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Voor de adoptie van een kat kan je gewoon langskomen tijdens de openingsuren. Onze katten die reeds klaar zijn voor adoptie verblijven op de eerste verdieping aan de rechterkant van de gang in Leefruimte 1, 2, 3 en 4. Als je een bepaald dier op het oog hebt en graag een kennismaking wil, kan je dat melden aan de balie op het gelijkvloers. Je houdt er wel best rekening mee dat we je misschien niet onmiddellijk kunnen verder helpen bij grote drukte. Op google kan je bekijken wanneer het rustiger is in ons asiel.

Als je interesse hebt in een van onze honden stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier. Heb je al een specifieke hond in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van je mogelijkheden en wensen bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina, langskomen tijdens de openingsuren of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!